sunnuntai 25. helmikuuta 2007

Kuin pystymetsästä revitty

Perjantaina matkansuunnitelmat olivat selkeät, joten tietenkin Oslon kone oli peruttu ja minulle tarjottiin yopyminen hotellissa. Kun lento oli peruttu, niin osoitteli Teija-serkulle Vantaalle ja heillä olikin aikaa ottaa minut pieneksi ajaksi vieraaksi.

Teijan luona kyläilemässä olin esimerkillinen harrastusten kautta. Rupesin sitten siinä auttelemaan tietokone-asioissa ja viriteltiin sitä hiukan. Koneessa olikin matoja ja mitä viruksia lienee.

Pääsin illalla takaisin lentokentälle ja kävin sitten varmistamassa hotelli yöpymisen. Pääsin oikein hienoon hotelliin puolenyön aikaan. Koitin siinä sitten pyristellä unten maille, kun aamulla herätyskin oli 5:20. Todellisuudessa varmaan nukuin pari kolme tuntia.

Aamulla olikin aamupalan, lentokentälle ja lennon vuoro. Lennolla oli jopa kuusi ihmistä, oli siis hirveän ahdasta, lentokoneeseen olis varmaan mahtunut parisataa Osloon menijää. En yhtään siis ihmetellyt, että minun edellisen päivän lento oli peruttu. Olisin varmaan ollut siinä ittekseni.

Nenä tuntui olevan koko ajan tukossa. Mitä lienee tää flunssa on.

Eilen oli tosiaan Mouliko Halén leiri josta ei ollut hajuakaan, rupesin siinä sitten treenailee. Kolmet treenit meni siinä ohimennen. Myohemmin sit tajusin, että se olikin leiri.


Tossa lähellä on hyvä kahvila/ruokapaikka, jossa on hyvä käydä syomässä. Hintahan on sellasta 14 euroa, joten hakkaa kyllä hyvin Suomen hinnat.

Illalla yöunet tuli kyllä helposti ja aamulla sitten heräsinkin helposti virkeänä herätyskelloon. Tänään Sanna pitikin ensimmäisen leirin, mitä koskaan pitänyt ja se käsitteli psyykkisten taitojen huomioon ottaminen treenaamisessa.

Ei kommentteja: