torstai 1. maaliskuuta 2007

Loppu on uuden alku

Eilen tulikin hiukan treenattua, viitisen tuntia siinä sitten vierähti. Kumitachi sujuikin puumiekalla jotensakin. Tämä oli henkisesti rankkaa, kun joutuu keskittymään kovasti. Minusta tulee vielä hyvä aikidokaaja. Illalla ei ollut ongelmia saada unta.

Aamulla huomasin, että hakama on kulunut polvesta rikki. Täytyy jostain bongata kauppa josta uuden hankkisi. Pitäskö vaihtaa väriä, niin muutkin huomaavat minun edistneen tällä reissulla.

Vielä on kotitehtävä tekemättä: Miksi minä treenaan aikidoa? Olen saanut jotain kirjoitettua, mutta ei kai siinä oletarpeeksi.

Treenikuvia en ole saanut otettua. Keskityn niin paljon treenaamiseen, ettei siinä kuvien ottamista ajattele. Ehkä tänään tulee jotain otettua.

Mouliko on kyllä hyvä heppu, kun vaan on oma itsensä ja valmis tekemään tekemään tarvittavia siivoushommia. Täällä on saanut siivota ja treenata. Häneltä voi treenaamisen osalta oppia kaikenlaista.

Tänään pitääkin mennä kaupungille katsomaan maailman menoa. Jos vaikka eksyis johonkin halpaan ja hyvään kauppaan tässä maailman kalleimmassa kaupungissa.

Huomenna onkin jo kotiin lähdön aika. Aamulla herätys onkin jo klo 6, jotta koneeseen kerkee.